Сивите извънземни – най-честите посетители на Земята

Снимка: pixabay.com

Според някои теории над 70 процента от посещенията на извънземни са именно от расата на Сивите

Сивите извънземни, често наричани просто Сивите, са описвани като хуманоидни същества, с малки тела (с височина между 90 см и 1,5 м), със сива гладка кожа, големи глави, без коса и косми по тялото, с огромни черни, бадемовидни очи. Те общуват изцяло телепатично, твърдят уфолозите. Сивите имат удължени крайници и се смятат за свръхинтелигентни и често населяващи Земята извънземни същества, които идват от двойната звездна система в южното съзвездие на Ретикулум. Но е вероятно да има и втори вид Сиви същества от съзвездието Орион. Така условно расата им може да се раздели на добри и лоши. Тоест такива, които подпомагат човечеството, и такива, които го тласкат към унищожение.

В неофициалните разследвания и конспиративните теории, свързани с мистериозния инцидент от юли 1947-а в Розуел, Ню Мексико, се твърди, че катастрофиралите извънземни същества са били именно от расата на Сивите. Очевидци дори разказват, че са виждали как военните вървят в компанията на извънземни същества с ръста на деца, огромни глави и черни очи, без други видими характеристики по лицето. Това е първият случай, е който в съвремието се заговаря за дребните, сиви хуманоиди.

Следва прочутото отвличане на Барни и Бети Хил в Ню Хемпшир през 1961 г., което още повече популяризира историите за Сивите в съвременния свят. Двойката твърди, че е била отвлечена от извънземни между 19 и 20 септември и това е първият подобен доклад на територията на Съединените щати. Под хипноза Бети и Барни описват подробно какво са преживели, но според скептиците разказите им са просто отражение на прочетени от тях романи и статии, предполагащи съществуването на извънземни с нисък ръст и сива кожа.

Но рисунки и научно фантастични разкази, посветени на извънземните, и в частност на Сивите, съществуват в много по ранни периоди в историята. В книги и статии от XIX век се появяват описания и научнофантастични истории за Сивите.

Снимка: pixabay.com

На тях са посветени много книги и филми, като една от най-значимите творби е книгата „Communion“ на Уитли Стрийбър, която се превръща в тотален бестселър в Америка, и по-късно е екранизирана. Тя описва историята на отвлечения Стрийбър и взаимодействието му с „посетителите“, както и историите на други отвлечени хора. Тези същества са описвани като Сивите.

През годините се появяват и все повече доклади и твърдения за отвличане от нисичките сиви извънземни на хора в Америка, Австралия, Европа и общо взето във всички други точки по света. Целта е провеждането на експерименти с хора. Те често са описвани като травматични и в повечето случаи свидетелите твърдят, че са били обект на сексуално насилие. Някои теории разказват, че дребните извънземни събират човешко ДНК, за да се клонират (тъй като популацията им е доста намаляла) или да създават нови хибридни видове – между хора и извънземни. В повечето отвличания се споменава, че основната част е представлявала медицински преглед, по време на който извънземните подробно са изучавали човешкото тяло. Според някои хипотези, Сивите изтриват спомените на хората, които отвличат и имат способността да контролират умовете им.

Невярващи в тези истории учени и психолози твърдят, че „появата“ на сивите е плод на въображението на „отвлечените“ и представлява дълбок вътрешен конфликт, датиращ от ранното детство на пострадалите. Предлага се също така, че „Сивите“ всъщност са изкривени спомени за травматични преживявания, избледнели с времето. Това твърди психологът Фредерик В. Малмстром, който посвещава голяма част от работата си на проучвания за необикновения феномен. По думите му:
„По-лесно е да си представим, че сме отвлечени от извънземни същества, отколкото да се изправим пред травматичните спомени за тормоз от връстници или нападение от агресивен човек“.

Някои изследователи дори описват Сивите като обикновени хора без емоции, живеещи сред нас. Според други – те се хранят с енергията на нашите емоции и се борят да вземат душата ни. Според някои конспиративни теории сред тях има и доброжелателни същества, които идват, за да служат на хората и да им помогнат да се изкачат на по-високо духовно равнище. Според други хипотези Сивите са еволюирали на по-високо ниво в развитието си хора.

Сивите, като повечето извънземни, се придвижват с напреднали технологично космически кораби, предимно в триъгълна или сферична форма, разказват уфолозите. Много изследователи твърдят, че злонамерените Сиви, които посещават Земята са на пряко подчинение на Рептилите, за които преди време ви разказахме. И които никак не са добронамерени към нашата планета и расата ни.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Извънземните съществуват и те биха могли да живеят сред нас

Извънземни може да има или не, но технологични артефакти извън нашето разбиране, съществуват

Едгар Мичъл, космонавт от Аполо 14: Извънземни има

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.