Силна аура – признаци, които определят хората с висока енергия

pixabay.com

Енергията на всеки човек може да бъде програмирана за успех. Като анализирате по-внимателно биоенергията си, вие ще определите в коя посока трябва да работите върху себе си.

Може би имате силна защита и дори не сте го знаели.

Има 7 основни признака на силната личност, с мощна енергия. Ако дадена характеристика не резонира с вас, тогава може би ще съответства на някой от вашите роднини или приятели. В контакт с такива хора, вие също ставате по-силни на биоенергийно ниво! Енергията, която излъчват, има положителен ефект върху вас.

Възможно е да увеличите и укрепите аурата си, най-важното е да общувате по-малко с токсични хора и енергийни вампири, защото те само отнемат всичките ви сили и нямате време да ги възстановите. Бъдете внимателни и не се страхувайте да премахнете негативното от живота си.

Признаци за силна аура:

Първият признак се появява, когато аурата е ясна и силна: човек рядко се разболява. Когато аурата е слаба, човек се преуморява, има понижен имунитет, често боледува, страда от хронични заболявания. Понякога има признаци на по-сериозни заболявания.

Вторият признак на силно биоенергийно поле е, когато неговият собственик има подчертан успех във всички области на живота. Хората с висока енергия винаги са по-успешни без видими усилия в тази посока.

Третият признак на силна аура са чувствата. Човек със силна енергия излъчва оптимизъм. Той привлича околните, зарежда ги с вътрешната си светлина.

Когато застанете до такъв човек, вие се зареждате от него, защото той е като батерия. Има желание да се развива, да действа, да завладява света, всичко наоколо изглежда обещаващо. Лесно е да се влюбите в такъв човек и е трудно да го забравите.

Четвъртият признак е силният характер на хората с висока енергия. Те винаги са готови да ви подкрепят в трудна ситуация и го правят от сърце. Това не означава, че те нямат свои собствени проблеми, неуспехи се случват на всеки по пътя на живота. Те просто знаят как да ги разрешат и не се спират.

Петият признак – ако човек има високо ниво на енергия, тогава той най-вероятно има ясно изразени лидерски качества. Да бъдеш добър лидер за другите и да имаш ниско ниво на биоенергия са две напълно несъвместими неща.

Шестият признак – силно и здраво тяло се равнява на силна аура. Когато човек е духовно силен, тялото му също се опитва да балансира и подобри здравето си. Той е рационален и винаги готов да достигне нови висоти.

Седмият знак – отношението към другите и непредубедеността. Тези личности не могат да бъдат наречени сноби. Те не прибързват с преждевременни заключения или не съдят другите по думите. Не се страхуват да експериментират, да разширяват граници и да гледат към бъдещето. Те са надарени с толкова мощна енергия, че не се страхуват от никакви промени и изпитания.

Има малки изключения от правилото, но по-често всичко се случва точно както е описано по-горе. Развивайте се, работете върху енергията си, стремете се да се усъвършенствате, бъдете отворени и с чисти мисли. Бъдете щастливи!

Morkadis

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какъв цвят е аурата на името ви?

Техники за изчистване и разширяване на аурата

Как можете да видите аурата на другите?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.