Скоростен тест ще разкрие близкото ви бъдеще

1

Колкото и да не ви се вярва, можете да отделите две минути и дори от любопитство да проверите какво се крие зад символа, който сте си избрали.

За тази цел трябва да затворите очи за няколко секунди, да изчистите съзнанието си от всякакви неприятности в живота си, да ги отворите и просто да изберете инстинктивно едно от изображенията.

Символ номер 1

Не отлагайте прекалено дълго нещата, които подготвяте. Фокусирайте се върху целите си и как да ги постигнете.

Ще се справите с реализацията им, ако рискувате.

Символ номер 2

Вие сте на кръстопът. Има силна външна енергия, която ви влияе – принуждава ви да направите нещо, но не сте сигурни дали да действате. Опитайте да медитирате и да успокоите съзнанието си. След това със здрав ум и чисто сърце вземете решение, което смятате за най-правилно.

Символ номер 3

Чувствате ли, че понякога нещата ви се случват сякаш с магия. Не се притеснявайте от възможностите, които ви дава съдбата. Това няма да се промени занапред – възползвайте се!

Символ номер 4

Хубаво е по-често да слушате интуицията си. Нещата в живота ви не винаги се случват точно по начина, по който наистина искате. Точно затова се отпуснете и дайте превес на шестото си чувство.

Номер на знака 5

Вселената ще ви даде точно това, което искате. Ако все още обаче не сте го получили, значи просто не е дошло правилното време.

инфо: edna.bg

Morkadis

Вижте още:

Изберете си око и виж какъв тип човек си

Надникнете в бъдещето! Изберете си карта и разберете какво ви очаква

Погледнете в бъдещето си, като изберете карта и разберете какво ще ви се случи скоро

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.