Снахата на Ванга: Помня, когато каза, че ще има нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството

Аз не помня точно тези дати, не помня точно и да е казвала „коронавирус“, но много добре си спомням, когато каза, че ще се появят нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството за неговото бъдещо съществуване. Това заяви пред Нова телевизия д-р Здравка Методиева, снаха на прорчицата Ванга. 

„Ще се появят такива болести, от които хората ще умират като мухи по улиците. Ще се поразяват мозъкът, сърцето, белите дробове и много бързо ще се развиват“, разкри д-р Методиева.

„Казваше обаче не се страхувайте, в страх не се живее. Българският народ е хитър и ще намери начин да се спаси. Той е находчив, умен и е оцелявал в много войни и кризи“, допълни снахата на Ванга.

Д-р Методиева смята, че с името на Ванга се спекулира често в подобни кризисни ситуации. „Има и такива случаи. Говорят хора, които не са били толкова близки с нея и такива, които не са се срещали с Ванга. Оттам идва дезинформацията и измислените неща“, каза тя.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: novini.bg

Вижте още:

Вижте какво споделила Ванга за мисията до Луната

“Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне“ – Ванга

Екстрасенската Ели Логинова разкри какво е съзряла Ванга в Царичина

Св. Петка казва на Ванга къде да е Бялата църква в Рупите

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.