Снимка с портал на Марс взриви социалните мрежи

Снимка: Снимка: NASA/SWNS / spisanie8.bg

НАСА публикува изображението без никакъв коментар

Нова снимка от Марс взриви социалните мрежи. На изображението, направено на 7 май от марсохода Curiosity с камера „Mastcam“ на Sol 3466 на НАСА на Червената планета, относително ясно се вижда нещо като врата, по-скоро портал, водещ съм недрата. НАСА само пусна бомбата без да коментира дори с един ред.

Хората тълкуваха този фотос по различни начини – от доказателство за живот до скептично предположение за полегнал под еди-какъв си ъгъл камък.  От оптична илюзия до новообразувана цепнатина след силното заметресение на Марс.

Политически коментатори пък намекнаха за PR трик на определени среди, тъй като публикуването на марсианските порти се случи броени дни преди Конгресът на САЩ да проведе открито изслушване за НЛО за първи път от повече от 50 години. Темата ще се обсъжда на 17 май от представители на най-висшите държавни институции и експерти на всички нива.

Председателят на Постоянната комисия по разузнаване на Камарата на САЩ Андре Карсън каза: „Американският народ очаква и заслужава своите лидери в правителството и разузнаването да оценят сериозно и да отговорят на всякакви потенциални рискове за националната сигурност – особено тези, които не разбираме напълно.“

Правителството на САЩ публикува доклад за документирани случаи на така наречените „неидентифицирани въздушни явления“ миналото лято. В него директорът на националното разузнаване е разгледал 144 случая на НЛО.
Източник
Curiosity на НАСА ни предлага много марсиански гледки. Не става дума само за странните и призрачни изображения. Говорим и за различните тестове, които марсоходът провежда. Преди няколко месеца роувърът откри интригуващи въглеродни сигнатури на Червената планета. Това не означава, че Curiosity е открил доказателство за древен микробен живот, но възможностите за хипотези  и предположения се увеличават. На повърхността на Марс роувърът събира прахообразни скални проби. Когато учените изследвали пробите, те открили, че някои от тях са с високо съдържание на въглерод, свързан с живата дейност на Земята.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Древни портали в пустинята водят към непознати светове

Учени твърдят, че са открили портал към петото измерение

Вратата на боговете в Перу: Мистериозният енергиен портал

Третото око – порталът към истинската ни същност и невидимите измерения

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.