Стайни растения, които причиняват главоболие

Стайни растения, които ви разболяват.

Тези популярни стайни растения може би присъстват във всеки дом. Експертите не препоръчват да ги отглеждате у дома, защото те са опасни за вашето здраве.

Лилии

Когато това красиво цвете цъфти обилно, обитателите на стаята могат да получат силно главоболие. Защото излъчва много силен аромат.

Папрат

Това растение също може да причини главоболие, защото абсорбира кислорода през нощта и отделя много въглероден диоксид.

Орхидеи

Веществата, секретирани от тези цветя, са много възбудими за човешката нервна система. По този начин орхидеите причиняват главоболие и силно замайване.

Цъфтящи мушката

Мушкатото се счита за домашна аптечка, която има антисептични свойства и може да дезинфекцира въздуха. Но цветовете му могат да причинят тежки алергии. Ароматът на това цвете може да провокира силна кашлица, спазми, подуване на лигавиците на дихателните пътища, световъртеж и задух. То причинява главоболие.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

8 растения, които премахват негативната енергия у дома

Вредни растения за дома, които привличат лош късмет

10-те най-красиви, но смъртоносни растения

6 стайни растения, които облекчават стреса и пречистват въздуха

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.