Страховитите предсказания на Нострадамус за 2023

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си “Les Prophéties”, чието първо издание е публикувано през 1555 г.

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

От икономически кризи, срив в пазарите, нетипични политически събития и драматична деградация в действията и чувствата на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 далеч не прогнозират светло бъдеще, така че мнозина се надяват те да не се сбъднат.

От климатична гледна точка, необходимостта от пречистване и ребалансиране на планетата ще доведе до урагани, наводнения, земетресения и вулканични изригвания. Нострадамус пророкува, че през 2023 ще започне нова ера както в календара, така и в реалността ни. 2023 ще е година, която ще донесе едновременно трагедии и разкрития. Този критичен период не означава задължително край, а по-скоро фундаментална трансформация на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно ниво.

Ето какво предсказва Нострадамус за 2023:

Гражданска война в Америка

Възможно ли е наистина САЩ да се сблъска с възможността за гражданска война през 2023? Според пророчествата на Нострадамус, подобно събитие може да се случи, заради бедност и политическа нестабилност.

Разрушение на Голямата империя

Френският пророк предсказва възможна разруха на голяма империя (вероятно Русия или Китай). Освен това, голямата вероятност за глобална катастрофа ще причини много жертви. В условията на война могат да избухнат битки по суша и море през 2023.

Европейските страни ще са изправени пред демографски срив

Според Нострадамус държавите в Европа ще се сблъскат с проблеми с населението, вероятно резултат от опити с химично оръжие, използвано по време на военен конфликт. Сред пророческите му стихове също така се споменава и възможността да се разрази Трета световна война между 2022 и 2023.

Путин ще е обект на покушение, а Байдън ще страда от мистериозна болест

Нострадамус предсказва година, изпълнена с насилие, както за руския, така и за американския президент. Според експерти, френският пророк е предупредил за опит за покушение срещу Путин от някой близък до него като охранителите му. Байдън ще страда от неизвестна болест, а член от президентското семейство ще претърпи тежка катастрофа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.