Тази картина показва вашите скрити страхове

4

Всеки от нас има различни по вид страхове. Така например страхът от насекоми е различен от този, който изпитваме във връзка с любовта и разрешаване на проблеми. Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове, пише сайтът аз-жената.бг.

Тези страхове влияят отрицателно на живота ни, затова е добре да ги разкрием и разрешим.

Споделяме един тест с картина. Кое е първото, което забелязвате на нея? То ще покаже вашите скрити страхове.

Момиченце

Ако първото, което сте видели е образа на момиченце, то вероятно имате много потиснати емоции още от вашето детство. Това може да е травма от ранна детска възраст или дори от пренаталната фаза, по време на бременност, раждане или в самото начало на живота. Връзката с майката е от решаващо значение за емоционалното развитие.

Пеперуда

Пеперудата е символ, на който се приписват много значения. Според тълкувателите на сънища, светлите и шарени пеперуди са знак за надежда, ново събитие в живота, щастие и проспериращ етап от живота.

Тъмната пеперуда с ярки следи на крилете се свързва с пропусната възможност, за която не сте знаели или сте сметнали, че не е полезна за вас. Някои култури свързват пеперудите с пренасянето на душата на мъртвеца в отвъдното.

Ако на тази картина първо сте забелязали пеперудата, възможно е да имате нужда да намерите своя духовен път. Също така може да имате страх от смъртта или да сте изгубили доверие в някого.

Ягода

Ягодката се намира в центъра на картината. Голяма, хубава, нереалистична. Но тя символизира сърцето и любовта. Според една легенда, Венера не можела да спре да плаче за смъртния Адонис. От всяка нейна сълза, която падала, се създавала по една ягода.

В случай, че това е първото изображение, което сте видели, може би вашите скрити страхове са свързани с това, че любовната ви връзка ще приключи или че сте сте влюбени в неподходящ човек, или някой, който не отговаря на вашата любов със същото.

Тези страхове подтикват хората да създават недълготрайни връзки. Те са свързани със сложни взаимоотношения с единия от родителите в детските години, но и отношенията на родителите помежду им.

Две дървета

Morkadis

Ако първото, което сте видели на картината са двете дървета, то вероятно във вас все още има страхове, свързани с проблем, кавга, който не сте разрешили.

Стеблата на дърветата символизират корените ви и в този случай образуват нещо като мост помежду си. Вие мислите, че споровете могат да бъдат разрешени само, ако помолите някого за помощ.

И може би наистина това би могло да ви помогне да намерите нови перспективи за тези напрегнати ситуации и да намерите изход от тях.

инфо: az-jenata.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Иво 4 години ago
  2. Stela Dorin 4 години ago
  3. Галя 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.