Тайна, пазена от десетилетия – Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер?

5

Според документите на ЩАЗИ , Ангела Меркел е наследник на Адолф Хитлер . Именно през 1954-та година е родено момиче, дъщеря на Хитлер , за което ЩАЗИ твърди, че се казва Анджела. Нейната официална дата на раждане е 17 юли 1954 г., но, както е посочено в документите, които в момента се намират в архива на  КГБ , нейният истински рожден ден е 20 април 1954 г..Ако е вярно това, това означава, че дъщерята на Адолф Хитлер е родена точно на рожденната дата на Ангела Меркел.

Подробностите за раждането на Ангела Меркел се наблюдават в мемоарите на Карл Клауберг, който същевременно е бил осъден военнопрестъпник. След Втрата световна война Клауберг е осъден като един от нацистките „лекари на смъртта”. Лежи в съветски затвор. Когато обаче става ясно, че е брилянтен учен, Клауберг е освободен след 7 години. Скоро след това се прославя като…баща на изкуственото осеменяване.

Руснаците били много заинтригувани от твърдението му, че той е запазил замразени проби от спермата на Фюрера. Според авторът съветските тайни служби са направили таен експеримент. Докарали са в Източна Германия Гретъл, сестрата на Ева Браун (съпругата на Хитлер). Осеменили са я с пробата на фюрера, но вместо очакваният син, на бял свят се е появила дъщеря. Ако всичко изнесено е вярно, стряска съвпадението на рожденните дати на Ангела Меркел и предполагаемият й баща Адолф Хитлер – 20 април.

6

Споразумение за световно господство  – Скоро след раждането на дъщеря му, Русия, САЩ и Ватикана са сключили споразумение, според което попечителството над детето ще има католическата църква, която същевременно е добре свързана с Лутеранската църква в Източна Германия. Тогава и била дадена лъжливата дата на раждане и име Ангела Доротея Кеснер. За фалшив баща бил избран Хорст Каснер, пастир в лутеранска църква, а за майка и е била определена Херулинд, учителка по английски и немски език.

Една от разпоредбите на 3 страни в споразумението е, че Ангела ще получи международна сила, но че това ще се случи, когато начело на Ватикана бъде поставен Папа с произход от Германия. След смъртта на папа Йоан Павел II, начело на католическата църква на 20 април 2005 г. бил поставен нацист Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI. Наистина ли е случайно и това се е случило точно на рождения ден на Хитлер?

През 1977 г. Ангела Доротея Кеснер стана Ангела Меркел, след като се омъжи за физикът Улрих Меркел. Тя се разведе през 1982-та година. Меркел бе избрана за канцлер на Германия за кратко, след като Папа Бенедикт XVI пое ръководството над Католическата църква също в деня на раждането на Хитлер.

инфо: burgasnews.com

Вижте още:

СУПЕРМОДЕРНА НАЦИСТКА БАЗА СКРИЛА ХИТЛЕР ПОД АНТАРКТИДА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

23 коментара
 1. Tsveta 9 години ago
  • Кирова 9 години ago
   • Ivan 8 години ago
 2. Georgi Dimitrov 9 години ago
  • mishi ko 9 години ago
 3. anonimo 9 години ago
  • Анна Баччи 7 години ago
 4. Pesho 9 години ago
 5. Вили 9 години ago
 6. Анонимен 9 години ago
  • Zlatko 9 години ago
   • Жоро 8 години ago
  • Сара Петрова 7 години ago
 7. dido 9 години ago
  • крейзи 9 години ago
 8. ziezi 9 години ago
 9. Елица 8 години ago
 10. Elizavet 8 години ago
 11. vesko 8 години ago
 12. Анонимен 8 години ago
 13. Анонимен 3 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.