Тайното оръжие на ЦРУ – методът дистанционно наблюдение (RV)

pixabay.com

Терминът Remote viewing – RV се появява през 1971 година и е метод, разработен от Въоръжените сили на САЩ за дистанционно наблюдение на цели в миналото или бъдещето, навсякъде по света и на теория във Вселената.

Времето и пространството са без значение. Техниката позволява на подсъзнанието на човека да стигне до недостъпни цели. Това се отнася както за хората, така и за географските обекти, както и събития от миналото, настоящето или бъдещето.

Съществува специално разработен протокол след дългогодишните изследвания, който позволява подсъзнанието ефективно да използва възможностите на подсъзнанието да събира информация.

Remote viewing – RV не може да се нарече пси – умение, защото не изисква никакви екстрасензорни възможности. То е научен метод, който може да бъде усвоен от всеки индивид.

Методът на Remote viewing – RV работи съгласно знанията, получени от редица физични явления. Смята се, че всичко във Вселената съществува като едно информационно поле в колективното човешко подсъзнание, терминът за което е Матрица или енергийно-информационно поле.

Наричат го също Акашови записи и др. Дистанционното наблюдение позволява човек да се включи в тази информационна банка и да черпи необходимата му информация на напълно съзнателно ниво.

Според създадения протокол Remote viewing следва определени стъпки, които насочват подсъзнанието как да стигне до базата данни.

Не са необходими екстрасензорни способности или опитност в медитацията, за да се усвои тази техника. Необходимо е само стриктно спазване на всички стъпки и указания на протокола.

Техниката Remote viewing първоначално е създадена като система за шпионаж, но вече е навлязла в много сфери от ежедневния живот.

С нея се локализират и откриват изгубени вещи или хора.

Може да бъде установено дали един човек е жив, или не.

В археологията се използва за извличане на информация за заровени предмети или открити обекти, за които не е ясно за какво са използвани.

Астрономията също може да се ползва от тази възможност, за да извлича информация за небесни тела.

В медицината Remote viewing също може да се намери място на приложение, най-вече за взимане на решение как да се лекува определен човек по най-подходящ за него начин.

Morkadis

Remote viewing може да послужи като метод за предвиждане на катастрофални събития и решаване на трудни случаи.

Като цяло такова придобито умение е за цял живот и позволява да се развива интуицията, да се разшири нивото на личното или колективното познание.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Програмата на ЦРУ за контрол на човешкото съзнание

Да пътуваш във времето и пространството: Докладът The Gateway на ЦРУ

ЦРУ и мистериозния батальон от екстрасенси

Учебник по история обвини ЦРУ за атентатите от 11 септември

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.