Тест за дами: коя вещица ви харесва най-много?

Вероятно всяка една жена е сравнявана с вещица поне веднъж в живота си. Това може да се разбере както в положителен смисъл, така и в отрицателен – всичко зависи от контекста. Надяваме сте сладка и съблазнителна вещица, която може да завърти главата на всеки мъж.

Сега погледнете картинката и изберете вещицата, която ви харесва най-много. Това ще ви даде кратко описание на вашата личност.

Вещица A
Вие сте милостив човек и разбирате това, което другите дори не могат да почувстват! Вие поставяте благосъстоянието на близките на първо място и обичате да помагате на другите. Но внимавайте! Понякога хората могат да се възползват от вашата доброта. Не забравяйте да поставите ясни граници за по-здравословна комуникация. Любовта ви към животните е невероятна и безусловна и те също ви обичат. Има много малко невероятни хора като вас.

Вещица B
Вие сте дете по душа! Обичате празниците, независимо на колко години сте. Щастливи сте да подарявате подаръци. Освен това, обичате да избирате внимателно тоалета си и да завладявате всички с външността си. Понякога правите грешката да вярвате на хората безрезервно. Но все още не губите тази специална детска наивност! Вие сте прекрасен и приятен човек.

Вещица C
Вие сте чувствителни, но във вас има истинска дива страст, която трябва да бъде разкрита. Човекът, който успее да го направи, ще бъде специален, той ще ви покаже истинската ви същност. Обичате да бъдете безгрижни и да се наслаждавате на всеки момент от живота. Вярвате в успеха и понякога бивате щедро възнаграждавани. Знаете как да подкрепите приятел в трудни моменти и го правите от чисто сърце.

Вещица D
Понякога знаете повече, отколкото би трябвало. Това знание идва сякаш от друг живот. Мъдри сте, но понякога ви обхваща някаква неразбираема тъга, но и тя бързо изчезва. Вие цените живота и въпреки това знаете колко крехко е всичко в този свят. Хората със стари души са специални. Имате много щедро сърце. Обичате веселата компания от близки хора, макар че когато стане твърде шумно, можете да се уморите. С вас е забавно и винаги интересно.

Това е наистина интересен тест за дами, който разкрива много за техния характер.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Изберете писмо и прочетете своето послание

Прецизен тест – какво видяхте първо на картинката?

Ето какво говори ръкостискането ви за вашия характер!

Древен символ, който ще ви каже как да постигнете успех

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.