Тест за проверка на личностния характер

pixabay.com

1. Как ще прекарате почивния си ден?

А) на романтична среща с любимия;

Б) вкъщи с книга в ръка;

В) в компания с приятели.

2. Намирате портфейл с пари на улицата без лични данни. Какво ще направите?

А) ще се опитам да издиря собственика чрез социалните мрежи;

Б) няма да го взема, ще го оставя на улицата;

В) ще си го задържа и ще си похарча парите.

3. Как бихте се определили?

А) като чувствителен, състрадателен и дружелюбен човек;

Б) като затворен, скромен и добър човек;

В) като авантюристичен, забавен и общителен човек.

4. В ресторанта най-често си поръчвате:

А) салата;

Morkadis

Б) основно ястие с месо;

В) пица.

5. Отивате на кино с приятел и избирате филм. Вие предпочитате:

А) романтична комедия/анимация;

Б) трилър/семейна драма;

В) екшън/приключенски.

6. Когато попаднете в среда с непознати хора, Вие:

А) се стараете да направите добро впечатление и се надявате някой да Ви заговори;

Б) предпочитате да останете незабелязани;

В) веднага се превръщате в душата на компанията.

7. Когато спорите с някого, Вие:

А) умеете да изслушвате чуждите аргументи и да ги осмисляте;

Б) избягвате да влизате в конфликт и предпочитате да се съгласявате;

В) отстоявате разпалено докрай позицията си.

8. Канят Ви на гости и ще поднесете:

А) букет цветя;

Б) ще попитам дали да нося нещо специално;

В) бутилка вино.

9. Мечтаната почивка/ваканция за Вас е:

А) на някое ново, непознато място, за предпочитане в чужбина;

Б) имате си любимо място, което посещавате всяка година;

В) палатков лагер сред природата.

10. Практичен или креативен човек сте?

А) креативен;

Б) и двете;

В) практичен.

Отговорите – на следващата страница

Вашите резултати:

Преобладаващ отговор А – Вие сте добър и чувствителен човек. Вслушвате се в чуждите проблеми и ги приемате присърце. Раздавате се за приятелите си. Имате принципи, които следвате неотлъчно. Душата Ви е ранима, но не го показвате пред всеки. Живеете заради любовта. Тя е най-важното в живота Ви. Тактичен човек сте и умеете да преценявате ситуацията. Хората се чувстват спокойни в компанията Ви и често я търсят. Споделят с Вас, защото знаят, че могат да Ви имат доверие. Стараете се всеки ден да подобрите нещо у себе си. Дори когато Ви наранят, не отвръщате със същото. Изпитвали сте много разочарования и в приятелствата, и в любовите си, но не сте злопаметни. Имате склонността да прощавате и да запазвате добрите спомени. Вие сте искрени и неподправени. Радвате се като дете на живота. Малко са хората, които могат наистина да Ви оценят.

Преобладаващ отговор Б – Вие сте проницателен и сериозен човек. Не обичате шумните компании и купоните, предпочитате проникновен разговор, хубава книга и задълбочен филм. Имате малко приятели, но качествени. Не допускате лесно другите до себе си, но допуснете ли някого, ще остане завинаги в сърцето Ви. Изключително верен приятел сте. Имате отлична интуиция и често разчитате на нея. Рядко се лъжете в хората. Повечето Ви смятат за надути и превзети, но всъщност не разбират сериозното Ви и отговорно отношение към света. Необходимо Ви е лично пространство. Реалист сте, не градите въздушни кули. Когато кажете нещо, влагате смисъл в думите. Не поемате обещания, които не можете да изпълните, затова хората знаят, че могат да разчитат на Вас. Ясно виждате тъмните и светлите страни на живота, защото сте проницателен и разумен човек. Имате черно чувство за хумор и проявявате автоирония. Макар повечето хора да не Ви разбират, будите възхищение и уважение у околните.

Преобладаващ отговор В – Вие сте оптимистичен и весел човек. Предпочитате да бъдете сред хора, не обичате да се усамотявате. Навсякъде се откроявате от другите и хората лесно Ви запомнят. Преизпълнени сте с енергия. Имате ведър и светъл поглед към живота – за Вас чашата е винаги наполовина пълна. Удават Ви се новите неща и постоянно искате да научите нещо ново, увличате се по новите идеи. Рядко изпадате в стрес или паника, не се безпокоите за утрешния ден, знаете, че след злото идва добро. Другите Ви мислят за повърхностни и хора на живота, но зад външната обвивка се крие добро сърце, притежавате увереност и правдиво отношение към света. Вие сте весел и усмихнат човек, затова лесно постигате хармония с околния свят. Вие сте спонтанни и изпълнени с ентусиазъм. Винаги сте готови да се впуснете в някое приключение. Често изненадвате другите, които тайно Ви завиждат и им се иска да са като Вас. Притежавате голямо чувство за хумор, което щедро споделяте с другите. Чувствате се щастливи само когато сте сред хора.

Бележка: Ако се случи така, че получите по равен брой точки от някои отговори, то значи сте човек на настроенията и съчетавате разнообразни черти в характера си. С вас никога не е скучно!

източник: obekti.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.