Те носят по-леко проблемите и боледуват рядко

мисъл

Как да разберем дали сме станали по-силни в духовен план, или изоставаме в личностното си развитие? А може би искаме да изследваме биополето на свой колега или бизнеспартньор, на половинката си? Ето 7 признака, по които можете да се ориентирате:

Първи признак: ако аурата е чиста и силна, човек почти не боледува. Когато не е достатъчно наситена, той се преуморява, често се оплаква, че го боли глава, появяват се и хронични болежки, лесно се простудява или хваща грип.

Втори признак: силното биополе дарява своя собственик с невероятен успех във всичките му дела. Или, общо казано, хората със силна енергия имат по-големи шансове да достигнат успех без особени усилия.

Трети признак: мощната аура се усеща, когато човек излъчва оптимизъм. Ако сте близо до такъв човек, ви се иска да действате, вдъхновявате се, иска ви се да покорите света и виждате всичко в светли тонове. Ако това е лице от противоположния пол, можете лесно да се влюбите в него.

Четвърти признак: проблемите по-трудно се стоварват върху хората с висока енергийна мощ. Не, изобщо не става дума, че на тях не им се случват беди от време на време. Просто неприятностите не им създават такъв дискомфорт, като на останалите представители на човечеството. Много по-рядко на тях ще им се случи нещо толкова лошо, че качеството на живот да тръгне рязко надолу.

Пети признак: ако човек е на високо енергийно ниво, обикновено това е лидерът. Да поведеш след себе си останалите и да бъдеш слаб – това са две несъвместими понятия.

Шести признак: силна аура — силно тяло. Когато човек е силен духом, той е силен и физически. Той е издръжлив, уморява се по-трудно и винаги е готов да покорява нови висоти.

Седми признак: съзнанието е отворено. Тези хора не се страхуват да експериментират, да разширяват рамките, да надничат отвъд хоризонта. Мощното енергийно поле не допуска страх от всякакви промени. Животът е динамичност и перманентни промени. Преструктуриране.

Невъзможно е някой да има само два или три от признаците за силно биополе. Хората с мощна аура притежават и седемте, но те са развити в различна степен. Разбира се, че има отклонения и аномалии, но като цяло всеки от изредените седем признака се задълбочава, колкото по-силно е енергийното поле. Затова работете над мислите и възгледите си върху света и хората – тогава ще дойдат и благотворните промени.

инфо: spisanie8.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.