Хапче, което превръща живота в ад, ще е бъдещото най-тежко наказание за затворници

затвор

Хапче може да превърне живота на затворниците в ад. Те ще стоят в затвора само няколко минути и часове, а ще си мислят, че са зад решетките около 1000 години. Американски изследователи под ръководството на проф. Ребека Роуч, разработват метода за манипулиране на мозъка така, че на човекът да му се обърка реалната представа за време, съобщава esoreiter.ru.

Единият начин за изкривяване на представата за време е чрез използване на химическо вещество, а вторият е с помощта на компютър с цел да се ускори работата на мозъка.

Според учените, ако се забърза мозъчната дейност трилион пъти, след половин час, прекаран зад решетките, престъпниците ще имат чувството, че са минали хиляда години. Това щяло да ги промени и те никога повече нямало да престъпват закона. От друга страна така ще се спестят пари на данъкоплатците, тъй като престъпниците ще стоят малко време зад решетките и държавата няма да плаща пари за издръжката им.

инфо: flagman.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.