Агенция BPEarthWatch: В атмосферата на Земята нахлу огромно НЛО (ВИДЕО)

1

Агенция BPEarthWatch, която внимателно следи всичките йонни следи на метеоритите, изгарящи в атмосферата на Земята, съобщи, че в атмосферата на планетата ни е навлязло огромно НЛО, явно с изкуствен произход, като с голяма доза на увереност може да се смята, че става дума за кораб на извънземни. Това пише Езорейтер.

Това се е случило в нощта на 2 срещу 3 декември. Ето какво казва служител на агенцията:

Метеоритите имат съвсем друго поведение, те, попадайки в горните слоеве на атмосферата, се откриват лесно по сигнатурата с помощта на приемници на ултракъси вълни. Всичките метеорити съдържат така наречения лъжлив сигнал Sporadic E, изхвърлян от йоносферата от навлизащите тела, който впоследствие се обработва и се превръща във визуални данни.

Големият обект, за който става дума, не съдържаше такъв сигнал. При това, НЛО-то не бе чак с толкова големи размери, но навлезе в атмосферата със скорост, която не е характерна за метеоритите, което е аномално за естествените космически тела, защото нито един метеорит не може толкова дълго да подава ехо сигнал.

В момента независими изследователи представят няколко версии за случилото се. Може да става дума за:

-голяма ракета, способна да създава подобно ехо, при това секретна, защото за старта ѝ нищо не е било съобщавано;

-космическа станция на Китай, която е претърпяла авария, и чието падане на Земята се очаква отдавна от учените;

-НЛО с извънземен произход;

Във всеки случай, случило се е нещо необикновено, но вече няколко дни официално потвърждение за навлизане в атмосферата на Земята на загадъчния кораб или станция няма от една космическа агенция, включително и от НАСА.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Мистерията с НЛО в миньорското градче Далнегорск (видео)

Мрежата полудя по тези СНИМКИ и ВИДЕО на НЛО!

Уфологът Джордж Греъм: Луната е завладяна от извънземни, НАСА си мълчи

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.