Ако превърнете деня в положителен с действията и мислите си, ще развържете кармата си

Последният ден от годината ще бъде белязан от четири дисхармонични аспекта и празният курс на нощното светило. Ако някой е избрал този ден, за да направи любовно предложение, по-добре да отложи. Денят е абсолютно неподходящ. 

Луната е в знак Овен до 19:10ч на 31 декември

Луната в последните градуси на огнения, мъжки и кардинален знак Овен е време на активност, спонтанност, импулсивност. Налице е нарастващо желание за действие. Период на целеустременост и оптимизъм. Хората по това време стават много темпераментни и горещи. Уязвима е главата и органите по нея.

Луната е на празен ход от 14:45ч до 19:10ч. – Да не се предприема нищо важно. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка.

В 19:10ч Луната преминава в земния знак Телец до 04:45ч на 3 януари 

След бурята и прехода през минираното Марсианско поле, настъпва тишина. Луната се премества в дома си на екзалтация. Хармонията в отношенията с другите зависи от това, доколко сте толерантни и търпеливи с тях. Ако се появят проблеми на хоризонта, ще ги приемете по-равнодушно.

Лунен календар: 8 лунен ден продължава до 12:55ч

Могат да се случат промени. Пазете се от изкушения. Бъдете самокритични. Възможна емоционална нестабилност, промени в настроението. Всичко случващо се приемайте като урок, който трябва да усвоите. Не започвайте никакви спорове. Време за покаяние и прошка. Уязвими са стомаха и нервната система.

9 лунен ден от 12:55ч на 31 декември до 13:17ч на 1 януари

Труден ден, който оказва негативно влияние върху човек. Характерни за този ден са заблуди, изкушения. Изплуват нерешени проблеми, страхове, сдържан гняв. Нашето подсъзнание може да ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства.

В този лунен ден може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем.

Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва днес. Нищо не е случайни в този ден, защото всички събития са неразрешени въпроси и проблеми от миналото. Могат да се случат инциденти, травми, внимавайте дори, когато пресичате улицата.

Този лунен ден носи поява и разгръщане на кармата и изисква нейното изцеление. Може да го направите, като завършите това, което е трябвало да свършите отдавна. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия – всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно и се проявява.

Например, ако в рамките на 9 лунен ден несправедливо ви обидят, това означава, че преди това вие сте обидили друг човек и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат с безразличието на някой друг, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди.

Morkadis

Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се освободи от неприятните спомени. В такива специални дни – както днешния – подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми, също както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.

Ако превърнете деня в положителен с действията и мислите си, ще развържете кармата.

Първата квадратура на Луната със Сатурн е в първите най-ранни часове на деня и няма да ни даде отражение.

Квадратура на Луната с Меркурий. Този аспект в сутрешните часове носи неразумна нервност, затова се опитайте да се координирате и бъдете възможно най-умерени и трезви. Трудно ще може да видите реалната картина. Ще бъдете склонни да правите грешни изводи. Притъпена чувствителност и недостатъчно разбиране.

По обяд следва квадратура на Луната с Венера – може за кратко да почувствате недоволство от себе си или другите. Неблагоприятно се отразява на отношенията.

В следобедно време се развива квадратурата на Луната с Плутон, която създава напрегнато време. Носи емоционален спазъм, най-добре е да се избягват моменти, в които може да се злоупотреби с вас. Пазете се от подмолни действия.

Пожелавам на всеки да успее да мине между капките в днешния ден. Ако нищо не ви се случва, значи нямате в момента карма за проявление. Но бъдете предпазливи, както ако преминавахте през минирано поле. Внимателно с пиратките!

Весело посрещане на новата година!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.