Алпинист засне летящи чинии над Еверест (ВИДЕО)

4

Еверест е едно от любимите места на извънземните. Оказва се, че дори край най-високият връх на Земята може да се видят летящи чинии. Алпинистът Дейвид Бреширс е успял да снима неидентифициран летящ обект над осемхилядника, съобщава esoreiter.ru, цитиран от „Флагман“.

През 1996 г. Бреширс направил и филм за трагичната смърт на осем алпинисти, а преди няколко години решил да подреди снимки от Еверест в албум и се оказало, че на някои от тях се виждат летящи чинии. На такава височина не могат да летят нито хеликоптери, нито безпилотни самолети.

Интересно с какво върхът привлича извънземните. Чудя се какво си мислят за нас, които с риск за живота си се катерим към върха, добавя алпинистът.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.