Американец твърди, че е заснел призрачно дете

Американец твърди, че го дебне призрачно дете. Адам Елис от Ню Йорк споделя в Twitter, че срещите със зловещото същество стават само нощем. Мъжът се сблъска с много скептици в социалната мрежа, което го провокира да публикува снимки на детето.

От кадрите се вижда русо момченце със странна форма на главата, облечено в раирана блуза. Адам разказва, че снимките са заснети в спалнята му. Според него детето е демон, което застрашава живота му.

3

Освен това той разказва, че често сънува съществото, като дълго след това не може да движи тялото си и се чувства като парализиран. „Започнах да го снимам, когато се появява, за да имам някакви доказателства за съществуването му в случай, че ме убие“, разказва мъжът.

5

4

Снимките на детето са изключително споделяни в Twitter. Част от потребителите на социалната мрежа изразяват искрена загриженост за живота на Адам Елис, а други смятат, че страда от психоза или търси бърза слава, уточнява Дарик.

инфо: dariknews.bg

Вижте още:

Връзката между ДНК и паранормалните явления

10 интересни паранормални феномена

Хората все по-често вярват в паранормални явления

Истински паранормални истории, достойни за филми на ужасите

Демони обладават болните от шизофрения, твърди учен

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.