Астролог: Очаква ни нещо изключително турбулентно

pixabay.com

Преди три години Силва Дончева предрече кризата с коронавирус

Влизаме в епоха когато има стегнатост, когато има ред и дисциплина. Когато контролът се осъществява от технологии.

Това заяви в предаването „Неделята на NOVA“ астрологът Силва Дончева – жената, която преди три години предрече кризата с коронавирус.

По думите й пандемията има известен изкуствен характер.

„Вирусът е тунингован, както казаха много известни лекари. Пандемията има на практика има съвсем други цели – политически, икономически и финансови“, подчерта Дончева и прогнозира:

„Очаква ни нещо изключително турбулентно. Нещо, което трудно се предсказва, но е нещо изключително нестандартно, оригинално, непредвидимо и неочаквано“.

По думите й през 2021 година ще има сериозни сътресения в икономиката.

Преструктурирането в тази сфера ще доведе до тежка финансова криза.

„Чакат ни много фалити, трудности в областта на бизнеса за хората, които имат ипотеки, всички трябва да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплина. Трябва да внимават бизнесите, свързани с пътувания“, прогнозира за България астрологът.

„Възможно е банки да фалират. Всичко свързано с коли, самолети няма да е толкова печелившо. Трябва да се ориентираме точно към това, в което сме силни по природа – земеделие или туризъм, който е по-здравен. На практика средната класа ще бъде убита. Водолеят означава глобализация, тоест – малък елит горе и класа от високоинтелигентни хора и вече отдолу маса хора ще обслужва останалите в система на диктатура“, каза тя.

Астрологът направи прогноза и за политическия живот в България. Според нея всеки момент би трябвало да се появи нова партия, нов лидер.

„Датата 28 март показва множественост, ще имаме странни, дори несъвместими коалиции“, посочи Дончева.

„Вероятно ГЕРБ пак ще бъде лидер, въпреки, че ще бъдат почти изравнени с БСП. Никой от тях няма да може да направи достатъчно гласове, затова ще търсят партньори за коалиция“, каза гостът на телевизията.

Какво още каза астрологът, както и какво очаква през 2021 всяка от зодиите – вижте във видеото.

Morkadis

източник: vesti.bg

Вижте още: 

Топ ясновидка с прогноза за пандемията, политиката и хората след 2021 г.

Невероятните астрологически пророчества за 2021

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.