Астролог: Следващите две години ще бъдат много тежки

Коронавирусът в разгара си. Това е проблем, който засяга цялата планета. През април и май ще е кулминацията. Последиците ще бъдат поне две години. Това каза астрологът Силва Дончева в предаването „Неделята“ по Нова телевизия.

„Ние ще придобием имуните и заразата ще намали силата си. Ще си тръгне след 2020 година. През 2021-2022 година, ще се установи, че няма толкова много жертви и за това което ще се говори какво правим с икономиките. С медицинската криза ще се справим, доста трудно ще се справим с финансовата криза. Това е фокусът, в който трябва да се вземат мерки“, каза Дончева.

„Следващите две години ще бъдат много тежки. Хората да не се отчайват. Да не мислят, че старото ще се върне, тоест много бързо трябва да се адаптират към новите сутиации. Спасението, за да оцелеем, е да се пренастроим към новите релси, да възстановим икономиката си“, допълни Силва Дончева.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: novini.bg

Вижте още:

Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Родените след 1951 година в България може да имат защита от коронавирус

Конспиративни теории за коронавируса

Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в България

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.