Астролог: 27 април ще е съдбовна дата за епидемията от коронавирус в България

В България се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. Но светът се намира в пандемия, чийто край за момента е трудно да се прогнозира. Единствените хора, които се наемат да кажат кога ще свърши всичко това, са астролозите. Световноизвестния астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България пред Нова тв.

Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток.  Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си – първи дом.

Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: plovdiv24.bg

Вижте още:

Тази карта показва разпространението на коронавируса в България

Д-р Мангъров: Пикът на коронавирус у нас ще е след 3-4 седмици

Петър Дънов предвидил коронавируса още през 1938 г., дал и рецептата за спасението

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.