Астропорогноза за 21.09 – Не правете непоискано добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек

хороскоп

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят своите мисли,идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Дните на Водолея позволяват на човек напълно да се реализира. Лесно се вдъхновява и ентусиазира. Хората сега са по-сантиментални и романтични, по-чувствителни, но и по-нервни. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи.

Неподходящо време за промяна на местоработата. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, очни болести. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

След 20:14ч Луната тръгва на празен ход до 15:28 на следващия ден. През това време да не се предприема нищо важно. 

Хронология на лунните дни: 

12-ти лунен ден, започва от 17:20ч на 20 септември и продължава до 17:56ч на 21 септември. 

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. В този ден не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13-ти лунен ден, започва от 17:56ч на 21 септември и продължава до 18:28ч на 22 септември. 

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. От гледна точка на енергията на тринадесетия лунен ден, ние освежаваме нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозно. В 13 лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Препоръчително е да се въздържате от нови познати и контакти.

Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха – те показват неправилността на вашите действия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Днес е 5 слънчев ден – За предпочитане е повече да се мълчи в този ден. Повече работете, по-малко говорете. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи нито на хората, нито на обстоятелствата. Не завиждайте, не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.