Астропрогноза: В този ден трябва да бъдете щедри

Луната e в знак Близнаци до 08:39ч на 25 ноември.

Хората сега са по-активни, по разговорливи, по екстровертни, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Благоприятно време за интелектуалците, журналистите. Най-доброто време за комуникация, за изразяване на мнение. Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 17 лунен ден, който започва от 17:31ч на 23 ноември и продължава до 18:17ч на 24 ноември.

Ден, който носи вътрешна свобода, постигане на радост от съществуването, достигане до идеалната любов. В този ден трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на децата и близките си.

Добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Не допускайте да се жалвате от съдбата, да се предавате на негативни мисли, да бъдете тъжни и унили. Доброто и приповдигнатото настроение днес е признак на физическо и психическо здраве. Ако изпитате нещо подобно, замислете се дали вървите по правилен път. Помнете, че радостта и любовта приближават човека до божественото.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията трябва да се направлява в творческото русло. Нищо не бива да стига до крайност. Нужно е да има хармония, всичко хубаво да бъде с мярка и на време.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяко нещо трябва да носи удоволствие. Не си правете планове, оставете се по течението на събитията.

Сега може да се яде и пие всичко, но избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването си. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Отдайте се на радостта от това да сте заедно.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден, който започва от 18:17ч на 24 ноември и продължава до19:11ч на 25 ноември.

Днес е 9 слънчев ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.