Астропрогноза: Гледаме на света през розови очила

тибетски хороскоп

Днес Венера прави секстил с Нептун.

Възхитителната Венера хармонично си партнира с мистичният Нептун. Техният дар за нас е прилив на вдъхновение, повишена чувствителност и нежност, засилена интуиция и въображение. Донякъде се създава ефектът на илюзиите. Планетите откриват неограничени възможности пред творческите личности. Създава се атмосфера на идеализъм и мистицизъм. Започваме да гледаме на света и любимите хора през розовите очила в такива дни. Любовта се идеализира. Раждат се мечти за голяма и красива любов. Засилва се потребността да обичаме и да бъдем обичани. Любовните и партньорските връзки се хармонизират. Аспектът благоприятства романтичните отношения. Благоприятно за романтични срещи. Изкуството на еротичната фотография е под влияние на Нептун и Венера. Киноизкуството също. Влиянието от аспекта продължава и в следващите 2-3 дена.

Луната се движи на празен ход в знак Рак, където ще остане до 09:24ч – Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната в 09:24ч преминава в знак Лъв, където ще остане до 10:13ч на 5 януари. Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към лидерство. Да не се критикува никой през това време, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

16-ти лунен ден продължава до 19:00ч. Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство. Става равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота, ще обича природата, ще му е понятен езика на растенията, животните и птиците. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота.

Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Ден на чистите цветове – бяло, сребристо, небесносиньо. Подходящ за ритуално измиване и молитви. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.

Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило има болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба. Нямаме право да съдим другите, а само да правим лични изводи за собствения ни живот.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

17 лунен ден започва в 19:00ч и продължава до 20:12ч на следващия ден – 17-ти лунен ден обаче е празник за любовта и секса. Няма нужда да сдържате вече своите еротични фантазии и желания и може да им се отдадете напълно.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.