Астропрогноза за 19 юли: Погрижете се да има ред около вас

хороскоп 2

Растящата Луна е в знак Везни, където ще остане до 04:14ч на 20 юли. Луната в този знак ни кара да търсим равновесието във всяка ситуация, правенето на компромиси. Повишава се общителността, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да се прокрадва известна нерешителност. Хората стават по-деликатни и приятни в общуването. Опасно е да изпадате в крайности, както и да отделяте твърде много време само на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. Удобно време да постигнете равновесие и да съблюдавате мярка във всичко, да отделяте еднакво внимание на всички, с които общувате. Интересът към противоположния пол нараства.

Сега се препоръчва да се купуват и подаряват само красиви и изискани вещи, от качествени материали. Подходящо е за украшения, парфюми, картини, красиво оформени книги, кулинарни книги с рецепти, всякакви предмети на изкуството, цветя, творчески предмети, дрехи и мебели в класически стил, скъпи вина и покупки, отговарящи на изискания ви вкус. Да се консумират малки количества сладкиши и соленки. Особено благоприятно време за посещаване на художествени мероприятия.

Погрижете се да има ред около вас. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Особено уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират.

7 лунен ден продължава от предния ден до 13:21ч. на 19 юли. Останете спокойни. Управлявайте всичките си емоции и не се отдавайте на тъжни мисли. Всички съмнения и страхове отвеждайте далеч от себе си. В противен случай Вселената ще ги възприеме като ваше желание и със сигурност ще ги реализира. Все още е желателно да говорите по-малко и да внимавате какво казвате, защото думите имат силата сега да се реализират. Да не се изричат проклятия! Внимавайте да не предизвикате партньора си или друг човек да ви наговорят лоши неща. Да се избягват споровете. Не трябва да се изричат лъжи в 7 лунен ден, скоро ще бъдат разкрити. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Благоприятно е за пътуване. Противопоказно е да се лекуват в този момент зъбите.

8 лунен ден (започва в 13:21ч на 19 юли до 14:25ч на 20 юли). Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Натрупаният досега потенциал започва да придобива форма. Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние.

Ден за трансформация, алхимия и преображение. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Желателно да се ограничите от присъствие в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може.

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си по никакъв начин. Не бива да се гневите и да нервничите. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви изчисти от натрупаните негативи.

Секс – Най-добре е днес изобщо да не го практикувате. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Подстригване – Можете да го направите до 13:21ч, след това не се препоръчва.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.