Астропрогноза за 24 юли: Един от най-мистичните дни

 

съдба

Луната e в знак Стрелец до 00:50ч на 25 юли. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В това време се подобрява самочувствието на хората. Нараства потребността от движение, спорт, физически труд. Нараства възможността от завързване на случайни връзки.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Не се препоръчва преливане на кръв и донорски процедури.

12 лунен ден продължава от предния ден до 18:23ч. на 24 юли.

Ден на милостта и състраданието, включване на космическата енергия на Любовта. Един от най-мистичните дни. Човекът влиза в контакт с космическата сила, получава мъдрост, трансформация (след активен ден следва пасивен). Дванадесетият ден от лунния календар се характеризира с победа на истинска мъдрост над егоистичния ум и чувства, което означава постигане на мир и величие на духа. Това е ден за емоционален баланс – постигане на душевно равновесие. В него може да получите прозрения и божествено откровение. Изведнъж можете да осъзнаете много важни неща, които да преобърнат вашето разбиране и светоусещане.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Изисква се определена концентрация в делата. Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на странични хора.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате. Избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

 Откажете се от груба и тежка храна, избягвайте месо  алкохол. Пийте много течности, скове (освен ябълков). Не се препоръчва гладуване. Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно – на тези, които не пият или пият малко се препоръчва нещо крепко – водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение.

Този лунен ден е създаден специално за хората, които мислят за душата. Препоръчително е да се отиде на църква, манастир или духовен наставник. Запалете свещ за живите и за упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Ако сте атеист, отидете в гората или до речния (морския) бряг – някъде, където да усетите вашето духовно родство с цялата Вселена.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13 лунен ден (започва в 18:23ч на 24 юли до 19:14ч на 25 юли).

инфо: novini.bg

 За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.