Астропрогноза за 25 юли: 13 лунен ден – изключително важен

хороскоп

Днес и следващите два-три дена ще се усеща влиянието от квадрата на Слънцето и Уран. Поведението на хората става противоречиво, необмислено и ненадеждно. Засилва се желанието за свобода на всяка цена. Могат да възникват влюбване от пръв поглед, внезапни романтични увлечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще доведе до разрушаване на семейства, носи социална и финансова заплаха. Общуването с ексцентрични и непостоянни хора не е в интерес на човека.

Луната e в знак Козирог от 00:50ч., където ще остане до 13:42ч на 27 юли. Всичко се подчинява на чувството за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни хората изглеждат студени и безчувствени, защото се крият зад каменни маски и не изразяват емоциите си. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени. Не се препоръчва да се ограничавате в общуването, вашата усмивка ще се отразява върху лицата на другите хора със светлина.
Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

13 лунен ден продължава от предния ден до 19:14ч. на 25 юли. Този ден се явява като продължение на предния и също е загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега. Сега пристигат такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец – нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Като цяло към този ден трябва да се подхожда с необходимото внимание и сериозност. В този лунен ден е препоръчително да се въздържате от нови запознанства и контакти. Не изоставяйте започнатите дела. Енергия за тяхното завършване има достатъчно.
От гледна точка на енергията.

13-ия лунен ден ние подновяваме нашия енергиен резерв, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо яжте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Лош знак на този ден са болки в стомаха – те показват, че вашите действия не са правилни.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.
Може да се подстригвате, но ако го извършвате сами у дома, самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.
14 лунен ден (започва в 19:14ч на 25 юли до 20:01ч на 26 юли).

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.