Астропрогноза за 9 юли: Днес е един от най-критичните и опасни дни

хороскоп

Днес сме подложени на влиянието на квадратурата на Меркурий с Юпитер ( 12:15ч)

Поради изобилната информация най-важното се изплъзва от погледа. Подробностите пречат да се види цялостната картина. Засилва се склонността към преувеличаване и изкривяване на действителността. Решението на множество проблеми предизвиква раздразнение. Периода натоварва нервната система. Лошо протичане на интелектуалната дейност. Възможно е получаване на лоши новини. Старайте се да не вземате важни решения. Не е подходящо за много близко общуване. Лесно могат да възникнат спорове, конфликти, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната обстановка. Песимизъм, потиснатост, лошо настроение, лесна раздразнителност. Уязвима е нервната система. Аспекта ще влияе най-силно днес, постепенно ще отслабва следващите два дена.

Луната е в знак Телец, където ще остане до 19:59ч. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Подходящо време за решение на финансови въпроси. Слушайте, когато другите говорят, но не спорете, споровете са само кръстосване на шпаги и губене на излишно време. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и необходимост да се взема бързо решение. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е днес да се започват нови лекарства. Еднодневно гладуване ще донесе неоценима полза. Подходящо е сухото гладуване (без течности).

От 19:11ч до 19:59ч Луната ще се движи на празен ход. В тези минути избягвайте да предприемате нещо важно.

В 19:59ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци, където ще пребивава до 21:00ч на 11 юли.

26 лунен ден (от 02:47 на 9 юли до 03:26ч на 10 юли). Символ на деня са жабата, блатото. Жабата, както и змеят са олицетворение на мъдростта. Но тази мъдрост не носи никаква полза на човека, тъй като го дебне лъжливата илюзия на собствените му постижения.

Това е един от най-критичните и опасни дни, в който във въздуха витае атмосферата на конфликти, хората излишно се суетят, губят много енергия за празно бърборене, сплетничат. Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване. Най-тежкото в този ден е непрекъсната смяна на настроението, емоционалният фон е силно нестабилен. Избягвайте крайностите в проявата на емоциите. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни са аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Не оставяйте колите си без надзор.

Този период е опасен за бизнес. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Можете да решавате обикновени въпроси, но не вземайте сериозни решения. Не правете нищо, което може да доведе до сериозни последствия. Обърнете внимание на днешното си обкръжение: сред опонентите ви може да се появят хора с лоши намерения. За адвокатите обаче е много добър и успешен деня.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Диета – Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища – Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещение на църква или храм.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.