Астропрогноза: Напрегнат и опасен ден. Не се поддавайте на провокации!

хороскоп

Луната e знак Рак до 00:13ч на 4 октомври.

Влиянието на Луната управляваща знака, ще бъде особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Рак е „женски“ воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Хронология на лунните дни:

23-ти лунен ден, започва от 23:29ч на 1 октомври и продължава до 00:27ч на 3 октомври.

Поредният тежък ден, който има нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Добре е за довършване на започнатото. Въздържайте от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Може да ви се стори, че другите сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. В много отношения двойствен ден. Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не искат да се развиват добре.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Болестите започнали през този ден са продължителни.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

Няма нищо страшно, ако спазвате инструкциите за употреба на деня.

Днес е 16 слънчев ден – Ден за изплащане на дълговете. Ако ви поискат, трябва да връщате дълговете си. Ако не ви искат нищо, тогава не давайте. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

инфо: novini.bg

 За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.