Астро: Ако си намерите нов приятел днес, той ще стане важен човек в живота ви

Меркурий в секстил с Венера – помага за хармоничното общуване.

Луната е в знак Риби до 10:00ч на 20 април – знакът на космическата хармония. 

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Преобладават романтично настроение и мечтателност.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

Доминиращ 25 лунен ден от 05:04ч на 18 април до 05:30ч на 19 април

Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Денят допринася за постигането на мъдрост, уникални способности. Човешките възможности се увеличават. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Нежелателно е да поемате инициативата, да решавате важни задачи и да се стремите да поставите всичко на мястото си. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но може да се довършва започнатото. Да не се правят нови планове. Нищо случващо се не е случайно днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Всеки знак трябва да се възприема като указание за нещо. Нека мислите ви останат чисти и спокойни.

Ден на пасивност, усамотение и покой.

Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна(духовна) работа.  Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

29 слънчев ден – Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора. Също може чрез произволно отваряне на страницата и посочване с пръст реда.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.