Астро: Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Луната е в знак Телец до 13:30ч на 3 февруари

Луната в Телец внася някаква умиротвореност в живота, увеличава самоконтрола. Хората стават по-практични и с материална нагласа, по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Сега рядко могат да възникват силни изблици на гняв и недоволство. Време за завършване на започнатото, но не е подходящо за въвеждане на нови идеи. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Благоприятен е масажът на вратните области с масло от арника. Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки.

Продължава 9 лунен ден до 11:52ч на 2 февруари (от 11:25ч на 1 февруари)
Този лунен период е напрегнат. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Може да се проявят някои слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Следва 10 лунен ден от 11:52ч на 2 февруари до 12:21ч на 3 февруари
Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот. След предишния труден лунен ден, постепенно ще започне да ви обзема чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са всякакви семейни спорове иконфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”. За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики. Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.
19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.