Астро: Бъдете активни, неизползваната енергия днес може да подрине здравето

freepik.com

Луната е в знак Стрелец до 23:19ч на 25 ноември – Този период е пълен с оптимизъм, растеж „нагоре и напред“. Хората се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени.

Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори  страст към хубавия живот. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Луната се движи на празен ход от 21:23ч до 23:19ч, след което преминава в знак Козирог.

Лунен календар: 3 лунен ден от 09:21ч на 25 ноември до 10:32ч на 26 ноември

От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето.

Лесно може да се гневите и да станете раздразнителни, затова е добре да имате самоконтрол и да сте сдържани. Старайте се да не проявявате лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, вероятно имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност. Добре е водещата роля да се поеме от жената.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете от краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още като станете сутринта от сън, вкарайте в ума си позитивна мисъл и се настройте положително за новия ден. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.