Астро: Бъдете внимателни с новите идеи

Луната e в знак Рак до 10:36ч на 27 ноември.

В дните на Рака хората са много чувствителни и лесно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Поведението е нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия. Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.

Добре е, ако дрехите или допълненията към тях съдържат ярко зелени и лилави цветове.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 19 лунен ден, който започва от 19:11ч на 25 ноември и продължава до 20:13ч на 26 ноември.

Денят е тежък. Свързан е с преразход на енергията.

Паякът е символ на деня, който олицетворява Твореца, Тъкача на нашата съдба. Това означава, че как ще преминат този ден и следващите дни ще зависи от вашите действия, мисли и настроения днес.

Бъдете внимателни с новите идеи. Почистване на душата и съвестта. Лошите мисли трябва да си отидат. Препоръчва се почистване на себе си и дома. Покайте се, помислете над вашите действия. Отървете се от безполезни и ненужни неща.

През този период вие сте особено чувствителни към чуждото влияние и лесно можете да станете зависими от някой, както и самите вие да станете манипулатори за другите. Подходящо за духовна работа над себе си, за себеанализ, покаяние, медитация, молитви. Ако в този ден си поплачете, това е добър знак.

Всяко преяждане може да доведе до нежелани последствия. Препоръчва се пост. Най-добрата храна за този ден е нар, зеле, кръгли плодове и зеленчуци, картофи. Избягвайте дълги зеленчуци като моркови, краставици, патладжани и др. Необходимо е да се изключат месните продукти, хлябът и млякото от храната, да се откажете от алкохола.

Препоръчва се да се ограничи физическото натоварване, тъй като съществува риск от получаване на неприятни наранявания. Не се препоръчва да се занимавате със самолечение. От медицинска гледна точка на този ден червата и апендикса са уязвими. Не е желателно да се лекуват и оперират в този ден. Денят се характеризира с изостряне на психичните заболявания.

Бъдете внимателни в действията си. Днес е много лесно да се предизвика конфликт. Внимателно проверявайте цялата информация. Отменете важните дейности.

Може да поискате увеличение на заплатата, но през първата половина на деня. Спазвайте неутралитет с колегите. Не трябва да се дават или вземат пари на заем. Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

На този ден не се препоръчва да се създаде ново семейство и да се проведе сватбена церемония. Това също така е неблагоприятен ден за разводи.

Morkadis

Препоръчва се да се ограничат контактите с хората, а към новите запознанства се отнасяйте с повишено внимание, тъй като се смята, че те са дълготрайни и могат да не са съвсем безкористни.

Лунният календар забранява секса в този ден.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

На този ден не се опитвайте да тълкувате сънищата си сами. Днес сънищата скриват психологическите проблеми на подсъзнанието.

Следва 20 лунен ден, който започва от 20:13ч на 26 ноември и продължава до 21:21ч на 27 ноември.

Днес е 11 слънчев ден – Ден на промените. Трябва да отреагирвате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво. Основната правило днес е:”Прави всичко бързо!” Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Изчистете дома си до блясък.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.