Астро: Бъдете готови за неочаквани неща

Марс в квадрат с Плутон – нараства опасността и в следващите дни от улични бунтове, сблъсъци с полиция, терористични актове, увеличаване на броя на катастрофите и инцидентите, възможни са природни бедствия и други.

Луната e в знак Овен до 12:57ч на 24 декември

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Всеки човек има способността да регулира такъв прилив на енергия, който може да бъде както положителен, така и отрицателен. С други думи, Луната в Овен психологически „добавя масло в огъня“. Ситуация, която на пръв поглед изглежда извън контрол, може изведнъж да се разреши във ваша полза. Когато Луната е в Овен, не планирайте да спите дълго сутринта или да лежите в леглото си. Това е време за действия, така че опитайте се да се възползвате максимално и да използвате необикновения прилив на енергия, като започнете, да речем, нещо, което сте отлагате дълго време. Фокусирайте се върху онези въпроси, които изискват допълнително внимание. Лунната енергия силно изостря емоциите. Понякога хората по време на Луната в Овен стават много избухливи. По-добре е да стоите настрана от тях. Нашите чувства през този период лесно биват наранени.

Уязвима е главата и всичко по нея. Не се препоръчва да правите или вадите зъби, да се пробиват уши или други манипулации.

9 лунен ден до 13:21ч на 23 декември (от 13:00ч на 22 декември)

Енергията на този лунен ден си остава изключително неблагоприятна за хората. Възможни са безпричинни тревоги, притеснения, страхове, мрачни мисли. Трябва да се пазите от измама. Възможно е да ви споходи лош късмет, лоши новини.

В това време не е добре да започвате нищо ново, нежелателно е да тръгвате на дълъг път и да поемете изпълнението на някои важни въпроси. Отложете до по-добри времена всичко, което може да бъде отложено, тъй като съществува голям риск от неуспех. Опитайте се да сдържате емоциите, дори ако някой или нещо ви провокира към конфликт (такива провокации не са изключени в този ден). Не се опитвайте да доказвате нещо на някого, да защитавате мнението си – днес може да се окаже неправилно, а на следващия ден ще съжалявате за вчерашното си поведение. Спокойно се занимавайте с ежедневните си дейности и запазете спокойствие.

10 лунен ден от 13:21ч на 23 декември до 13:42ч на 24 декември

Благоприятен ден. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се засили чувството за тревожност и тъга.

Един от най-успешните дни. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно  за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови. Не се препоръчва да пътувате.

Този лунен ден е добър за преговори.  Много е благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове, тъй като те олицетворяват семейната традиция.

8 слънчев ден – Ден за поклонение и почитание към светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.