Астро: Време за втори шанс

Слънцето прави секстил с Плутон – Добър период за лидери. Това време ни позволява да разберем корена на проблемите, да стигнем до същността им.

Луната е в знак Близнаци до 23:50ч на 14 март.

Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно.

Днес трябва да бъдете самите себе си. Ден за радост и любов. Всяко име, което чуете по няколко пъти е указание, че ще се срещнете с човек с такова име.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и белите дробове.
Продължава 7 лунен ден от 09:49ч на 12 март до 10:26ч на 13 март.

Преобладава 8 лунен ден от 10:26ч на 13 март до 11:09ч на 14 март.

Ден на промените. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти, да опитате да реализирате това, което по-рано не ви се е отдавало или за което не е останало време. Подходящо за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

В този ден могат да възникнат нерешени проблеми, непредвидени събития или да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да съумеете да решавате ситуациите. Не трябва да им се оставя време за развитие. За големите парични потоци сега е неблагоприятно, по-добре е да се решават малките въпроси.

Енергията на деня носи напрежение. В работата и бизнеса е възможно да изпитате стрес. Отношенията в колектива могат да бъдат нестабилни. Настроението е променливо. Не бива да се интриганства, нито да се злослови в този ден. Даже най-малките спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко излишно: тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи, край на нездравословни отношения. В този лунен ден често стават грешки с диагнозите.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Секс – Най-добре е да го избегнете. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.
Подстригване – Не се препоръчва.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Може да получите отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 28 слънчев ден – Това е ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.