Астро: Време за сериозни избори и за завършване на старите дела

Луната е в знак Рак до 02:58ч на 17 март.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Лесно се поддаваме на краткотрайното въздействие на вътрешните несъзнателни импулси и затова понякога извършваме неадекватни действия. Например, без да мислим предприемаме рискове или правим неоснователни жертви. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате такива неприятни явления като болки, киселини.

Продължава 9 лунен ден от 11:09ч на 14 март до 12:00ч на 15 март.

Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Не се занимавайте с важни въпроси. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите и не се месете в техните работи. Избягвайте агресивността.

Следва 10 лунен ден от 12:00ч на 15 март до 13:00ч на 16 март.

Добър и светъл ден. Ден на знанието. Отличен ден за умствен и физически труд. Всички дела се развиват добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Плановете приведете в съответствие с реалността.

10 лунен ден се свързва с корените на рода, с нашия първоизточник. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството ви и неговите традиции. Изразете чувствата си на вашите близки, нека знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.

Не допускайте да има скандали. По-малко емоции! Благоприятно време за любов, за развитие и укрепване на партньорските отношения, връзките и контактите, за творчество и духовно търсене.

Болест възникнала в 10-ия лунен ден е свързана с рода, семейството, това е кармично заболяване. Добре е да се пие светена вода, „сребърна“ вода, минерална вода (не газирана). Да се щади стомаха. Да се избягва тежка и пикантна храна.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Човекът, заченат в 10-ия лунен ден се отличава с много силна връзка с целия си род. Подкрепата на роднини му е обезпечена и даже и от починалите предци. Връзката с родителите при тези хора е много силна и за цял живот.

Подстригването в 10 лунен ден е опасно, може да подкопаете здравето си. Ще окаже неблагоприятно влияние на физическото състояние на организма, намалява енергийният потенциал. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване.

През това лунно денонощие често се сънуват леки и приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват. (обърнете внимание на часовете)

Днес е 30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.