Астро: Време на енергиен обрат – не започвайте нищо ново

pixabay.com

Луната е в знак Рак до 01:32ч на 31 март

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си.

Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване.

Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна. По време на периода на Рака не се препоръчва да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система.

Лунен календар: Продължава 8 лунен ден до 11:56ч на 29 март

Следва 9 лунен ден от 11:56ч на 29 март до 12:54ч на 30 март

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения.

Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена.

Използвайте познатите ви техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия.

Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза.

Morkadis

Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание.

Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.