Астро: Време на изпитания

pixabay.com

Луната е в знак Водолей до 05:23ч на 16 октомври

Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Настроението е променливо. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне да се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 15:34ч Луната преминава на празен ход до сутринта на другия ден. Не се препоръчва нищо важно да се предприема или купува.

Лунен календар – 9 лунен ден до 16:51ч на 15 октомври (от 16:16ч на 14 октомври)

9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат и се опитват да ни съблазнят, подлагат ни на изпитания. През цялото лунно денонощие ще чувствате негативната енергия и нейното въздействие. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите недостатъци. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и не се поддавайте на илюзии.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на хората около вас. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Този ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В това време трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма. Може да да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

10 лунен ден от 16:51ч на 15 октомври до 17:19ч на 16 октомври

На 10 лунен ден могат да възникнат всякакви малки неприятности и беди, но не се препоръчва да ги приемате присърце, защото всичките им последствия са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят следа в душата ви.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си.

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Хубаво е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.