Астро: Вселената помага да реализирате плановете си

Луната е в знак Лъв от 01:32ч на 31 март до 13:58ч на 2 април

Не пропускайте да използвате деня под влиянието на Лъва, за да завършите някаква работа или лични дела. Характерен е хъсът за каузата и духът на творчество не само в работата, но и в свободното време. Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Висок е енергийният потенциал. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие, за флиртуване. Този ден е доминиран и от желанието да се насладите максимално и на суетата или усещането да сте център на внимание – в тази връзка бъдете много внимателни и не прекалявайте с изтъкването в обществото.

Днес обърнете внимание на сърцето, гърба, диафрагмата, кръвообращението и артериите. Повишените натоварвания за тези части на тялото сега не са подходящи, но тяхното лечение и укрепване е много по-ефективно от преди. Леките упражнения ще помогнат на гърба. Масажирането на цялото тяло, сухо и с кръгови движения, ще стимулира кръвообращението, както и редуването на топла и студена вода по време на душ.

Особено избягвайте прекомерния стрес и тежката физическа работа. Времето е подходящо за здравословни разходки сред природата. Със сигурност трябва да избягваме кафето и алкохола, но и прекалено натоварващите храни, особено мазните и солените. Тъй като Лъвът е много дехидратираща зодия, нека не забравяме да приемаме достатъчно количество течности – особено чиста вода.

От витамините и минералите предпочитайте тези, които имат положителен ефект върху сърцето и кръвообращението – особено магнезий, витамин Е, витамини от група В, особено В6. Може да се увеличи и приема на витамин С, селен и Q10. За регулиране на холестерола и почистване на кръвоносните съдове използвайте ленено масло. Сварете чай от глог за укрепване на сърцето, чай от жълт кантарион за стрес.

Лунен календар: Продължава 10 лунен ден до 13:56ч на 31 март – Плановете могат да се приведат в действие. Вселената помага да реализирате плановете си. Може да започвате нови неща. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот.

Могат да възникнат всякакви малки неприятности и беди, но не се препоръчва да ги приемате присърце, защото всичките им последствия са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят следа в душата ви.

Следва 11 лунен ден от 13:56ч на 31 март до 15:00ч на 1 април  

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.