Астро: Всичко, което отдадете с радост, ще ви се върне многократно

Луната е в знак Телец до 10:21ч на 25 април.

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

29 лунен ден продължава до 05:27ч, когато започва новолуние.

Два дена преди и два дена след новолуние се наричат дните на Хеката. Това време се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер.

Новолунието възниква, когато Слънцето и Луната са в един и същи знак и образуват аспект, наречен съединение. Познаването на темата и характеристиките на знака, в който се случва това ново начало ни дава чудесна възможност да използваме енергията в наша полза. Новолунието в Телец – най-упоритият, но реалистичен от всички зодиакални знаци – ще ни освободи от миналото и ще ни подготви нова съдба, отваря ни врата към нови предизвикателства, дава възможности да „изпуснем“ всичко, което ни тежи и да започнем да пишем – буквално – нова глава в личната си история.

Това е време, когато е добре да пишем на хартия нашите утвърждения, цели или желания, които искаме да постигнем и да се проявят не само през новият месец, но и в дългосрочен план. Доказано е, че писането на нашите цели е мощен инструмент на проявление, който помага да изпратим сигнал до мозъка ни, за да може той да се захване на работа, да създаде действия по темата и по този начин да бъде изпълнено всичко, което желаем. Написването им на хартия не само ще ви позволи да „посеете” своите планове, желания и мечти, но ще ви мотивира да ги реализирате.

Новолунието е много близо до Уран, планетата която ни помага да се освободим от миналото, да преценим целите си, да се отворим, за да трансформираме привързаностите си и да ги освободим. Да не забравяме, че излизането от комфортната зона, по пътя ни, ни дава нови възможности.

1-ви лунен ден е кратък и продължава само до 07:00ч, когато започва 2 лунен ден до 07:25ч на 24 април

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат повторно. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се
навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.