Астро: Всяко униние и тъга днес са недопустими

Луната е в знак Рак до 20:59 ч на 31 декември

Подходящо време, което да се отдели за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, обидчиви и раними. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противен случай може да имате неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната се движи на празен ход от 15:46ч до 20:59ч. В този интервал не се препоръчва да се предприема нищо важно.

В 20:59ч Луната преминава в знак Лъв. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота, но да се вземат под внимание посочените аспекти.

17 лунен ден до 18:15ч на 31 декември (от 17:15ч на 30 декември)

В този лунен ден трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора. В него трябва да се веселите и да се радвате. Стремете се да го прекарате в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Не се скъпете на щедри похвали, комплименти и любовни признания. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими.

Трябва да има навсякъде хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не живейте по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали.

18 лунен ден от 18:15ч на 31 декември до 19:21ч на 1 януари

Това време изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. Могат да възникнат конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Да не се дишат силни аромати.

Принципно този лунен ден е много тежък период за семейните отношения. Носи лошо настроение. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Добре е на семейната празнична трапеза да се избягват спорове и влизане в разправии. Препоръчва се сдържаност.

Допълнително Луната през целия ден сключва нехармонични аспекти с Плутон, Марс и Сатурн, което допълнително прави обстановката сложна. Хората стават лесно раздразнителни, трудно владеят себе си. Необходимо е да се премислят думите и постъпките, за да има мир.

Morkadis

Увеличава се вероятността да има проблеми с възрастни хора. Други лесно ще изпадат в раздразнителност и агресия или униние и лошо настроение. Добре  е да няма събиране на по-големи компании в новогодишната нощ. Бъдете внимателни с пиратки и други запалителни средства. Могат лесно да станат пожари или други инциденти.

16 слънчев ден – В този ден от слънчевият календар, всевиждащото Божие око внимателно наблюдава света и всеки човек. Ден за справедливост и всяко нарушаване бива наказвано. Необходимо е да бъдете честни и вежливи.

Бъдете внимателни, спазвайте препоръките и весело посрещнете Новата година! Бъдете щастливи!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.