Астро: Във всеки може да се пробуди авантюристът и търсачът на приключения

Марс в секстил с Уран – Днес и в следващите дни този аспект ще подтиква към неочаквани постъпки и екстравагантно поведение. Във всеки може да се пробуди играчът, авантюристът, търсачът на приключения, свободолюбивият човек. Няма да ви спре нито рискът, нито опасността, но ако се държите в пределите на разумното, нищо не ви грози. Под такова влияние човек не се бои от започване на нови смели проекти, да се откаже от старото и отживялото, откровено да заговори за своите потребности и желания. Вашата енергия и решителност ще помогнат да реализирате всичко, за което дълго време сте мечтали, при това в съвсем кратки срокове.

Луната влиза в първа четвърт в 16:55ч, квадратура със Слънце – Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в собствените сили. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Може да се обострят някои болести.

Луната e в знак Водолей до 06:43ч на 16 ноември.

Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към свобода, промяна. Добро време за научна работа, изобретения. Внимателно мислете преди да кажете  нещо. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система. Не тичайте. Не стойте дълго време прави, избягвайте да ходите пеша на дълги разстояния.

Хронология на лунните дни:

8 лунен ден, който започва от 12:54ч на 14 ноември и продължава до13:29ч на 15 ноември.

Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни. Важно е бързо да съумеете да разрешавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Избягвайте споровете и злословенето.

Време за обновление, за очистване – душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите.
9 лунен ден, който започва от 13:29ч на 15 ноември и продължава до14:00ч на 16 ноември.

Този лунен ден се счита за сатанински и първия критичен ден от лунния цикъл. Обикновено съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.
Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането.

Секс
 – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.
Подстригване – по-добре прескочете този ден.

Сънищата ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Днес е 30 слънчев ден – Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно. Добре е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.