Астро: В този ден всички добри желания ще се сбъднат

В 02:16ч Меркурий става ретрограден до 2 август. Не започвайте нищо важно! Но може да довършвате започнатото, да се върнете към стари проекти, да преразгледате стари планове. Не вземайте важни решения, по-късно може да се наложи да ги преразгледате и промените.

Не подписвайте никакви договори. Избягвайте да си купувате всякаква техника, още повече лек автомобил. Голяма е вероятността да имате после често проблеми, да се окажат дефектни и ремонтите да ви излязат твърде скъпо. Чести са проблемите с техниката, компютрите, комуникациите, транспорта, закъснения, грешки. Съхранявайте си информацията по-добре, записвайте на няколко места.

Луна е в знак Дева и се движи на празен ход до 09:08ч, след което преминава в знак Везни.

В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Преходът на Луната в знакът на Везните носи добро и радостно настроение. Прави ви ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре и върху семейните отношения, ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 6 лунен ден до 12:24ч на 8 юли (от 11:11ч на 7 юли)

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Подходящо за действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Избягвайте да изразявате недоволство. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Следва 7 лунен ден от 12:24ч на 8 юли до 13:35ч на 9 юли.

Денят е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.
Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – всичко ще се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятие по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

Но също така в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки.

Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Morkadis

Секса по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се обработва земята.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.