Астро: В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител

Меркурий преминава в знак Дева до 14 септември. Тук е в силна позиция. Хората по това време стават все по-взискателни и критични, по-практични. Общуването придобива по-делови стил.

Луната е в знак Лъв до 02:58ч на 30 август

Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута за сестра, приятелка, майка или за вас самите.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

29 лунен ден от 05:06ч на 29 август до 06:24ч на 30 август

Този ден си е спечелил лоша слава. Смята се за един от сатанинските дни. С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe дни на месеца. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат да се справят.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия, пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се изчисти, да обиколите стаите със свещ, да опушите с тамян или благовония. Нужна е енергийна защита чрез молитва, Рейки, или очертаване на знака кръст. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се препоръчва месо. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. Отношенията могат да станат много напрегнати. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, не вземайте нищо навътре в себе си. Силно нараства вероятността от избухване на спорове, конфликти и ако навреме не се овладее положението, острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълги години. Избягвайте изяснявания на отношения, търсене на обяснения. Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с предателства.

Сексът е добре да се избягва. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

12 слънчев ден – Днес получаваме това, което сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.