Астро: В този ден сме подложени на проверка от Висшите сили

Луната е в знак Рак от 00:06ч до 02:55ч на 28 август.

Рак е „женски“ воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

26 лунен ден от 01:48ч на 26 август до 02:45ч на 27 август

Първият човек, когото срещнете днес, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път. В този ден сме тествани от висшите сили за степента ни на егоизъм. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Символ на деня са жабата, блатото. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. По-чувствителните хора няма да се чувстват добре. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, от физическо натоварване, да почивате повече и да не хабите силите си. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към важните решения в живота. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня изплуват от подсъзнанието и отразяват тъмната страна на човешката личност.

9 слънчев ден – Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Полезно е да се ходи пеша. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво  да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.