Астро: Действителността е отражение на нашите мисли и постъпки

Луната е в знак Везни и от 10:13ч до 11:30ч преминава на празен ход – не се препоръчва нищо важно да предприемате.

В 11:30ч Луната преминава в знак Скорпион

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Доминиращ 18 лунен ден до 22:02ч на 12 март (от 20:45ч на 11 март)

Символ на деня е огледалото. Денят и всичко случващо се е огледално отражение на вътрешната ни същност, на нашите постъпки и мисли.

Необходимо е благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности.

Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Не е най-благоприятното време за колективен труд. Не е продуктивен период за бизнес – нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете – кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати. Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се прекалява с пиенето, защото заболяват бъбреците.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Периодът може да стане тежък за семейните отношения. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки да се уедини и по-малко да се общува.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването е допустимо.

Следва 19 лунен ден от 22:02ч на 12 март до 23:17ч на 13 март

28 слънчев ден – Не трябва да се пожелава зло на никого. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.