Астро: Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка

Меркурий е в съвпад с Уран (влияние 6-10 май), а Луната е в секстил с Уран (планетата на непредвидимото) – Това е време на нови идеи, неочаквана информация и новини,  събития, които могат да нарушат спокойствието и да тръгнат в неочаквана посока. Води до нервност, прибързани заключения. Внимавайте какво казвате, за да не съжалявате по-късно. Не вземайте сега важни решения, не предприемайте сериозни крачки. Не подписвайте трудови договори. Неочаквани пътувания или изненади по време на пътуване.

Луната е все още в знак Близнаци и се движи на празен ход до 12:08ч. Това е много важен фактор, чието отчитане помага да се избегнат неприятни моменти на разочарование от взети важни решения в този момент. По това време човек се „изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Всички взети решения ще изискват по-нататъшни корекции, стартираните дела ще вървят трудно или изобщо няма да имат успех. Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

След 12:58ч Луната преминава в знак Рак. Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини.

В дните на Рака хората са много чувствителни и лесно се нараняват. Те се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

5 лунен ден от 08:50ч на 8 май до 09:45ч на 9 май – Негов символ е Еднорогът, който означава чистота и целомъдрие. Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Време за проверка на верността към принципите. Приветства се всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Физическото натоварване е полезно.

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не е добре да показвате гнева си, нито да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание.

Днес е добре да поплачете на сън и на яве, душата се изчиства. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден е подходящ за кръщение.

Уязвим е стомахът. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Както и да ви освободите от депресивно състояние.

Сънищата отразяват вътрешното състояние на човек, показват в каква посока се движите.

Днес е 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за душите им. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

Тук са включени различни влияния (като планетни аспекти, Луна в знак, лунен ден, празен ход на Луната, слънчев ден), затова следете точно времевия период, за който се отнасят.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.