Астро: Денят е изпълнен със съблазни и изкушения

От 03:14ч до 18:48ч Луната се движи на празен ход.

В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове.

Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ!

Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да почивате.

Луната е в знак Телец до 18:48ч.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза, ларинкса, трахеята. Избягвайте да викате и студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици, да се лекуват зъби.

В 18:48ч Луната преминава в знак Близнаци.

Продължава 14 лунен ден до 15:55ч на 10 декември (от 15:25ч на 9 декември)

Денят е свързан с източниците на информация, носи тайно знание. Полезно е да работите със свещени текстове, да се чете езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целенасочено е работено върху това.
Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство, както и енергийно да почистите къщата и пространството си.
Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Следва 15 лунен ден от 15:55ч на 10 декември до 16:31ч на 11 декември

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да я контролираме. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.
Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.