Астро: Денят е пълен с изкушения и предизвикателства

Луната е в знак Овен до 10:01ч на 6 март

Девиз: „Повече действия и по-малко думи!” Луната преминавайки през този знак внася емоционален порив, потребност от активни действия. Инстинктивни реакции се засилват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Човек е нетърпелив, не може търпи наличието на невидими окови.

Създават се много конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко.

Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Често се появяват главоболия и се активират мигрените.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:27ч на 5 март до 08:49ч на 6 март

Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Ден за анализ, за разделяне на черното от бялото.

На действията на човек, Вселената започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс или не. Ако нещо не върви както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това показва, че е време нещо да се промени. Ако денят е успешен и вие сте хванали вълната, значи сте избрали правилният път.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо за колективна работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако се налага да имате активни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи, нито да се допускат лоши мисли, защото сега те притежават голяма сила. Не трябва: да се късат цветя, да се режат дървета.

Благоприятно е да се произнасят звуците на гласните букви, да се четат молитви на глас, да се изговарят положителни утвърждения, тъй като словото днес има голяма сила. Звуците изчистват вашата аура, укрепват имунитета и подобряват настроението. Бъдете особено щедри на комплименти, похвали и благодарности към близките си.

Болестите възникнали днес може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение сега. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния. Избягвайте празните разговори.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.