Астро: Денят е специален – дори във въздуха можете да почувствате някои промени

Луната е в знак Лъв до 05:27ч на 26 март

Може да се почувствате силни, уверени в себе си, тъй като енергийният потенциал е висок. Денят е благоприятен за веселие, събиране с компания, празнуване. Търсете радостните мигове на живота! Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

След 15:29ч Луната преминава на празен ход до 05:27ч на сутринта. През този период Луната е неефективна, „почива”, затова не предприемайте нищо, тъй като няма да имате подкрепата й.

12 лунен ден продължава от 13:33ч на 24 март до 14:43ч на 25 март

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

Това е ден, в който молитвите биват чути, ако са искрени. 12 лунен ден не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

13 лунен ден започва от 14:43ч на 25 март до 15:57ч на 26 март

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Денят е специален – дори във въздуха можете да почувствате някои промени. От гледна точка на енергията на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозност. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте започнатото. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Те все трябва да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за работа по грешките. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията. Ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят различни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да работят с кармата.

Не се ядосвайте на другите. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Ако се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

5 слънчев ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи ще получи благословия. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със спорове и разправии.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.